Kanelbullens dag och Hem & Villamässa

Vilken dag jag hade igår!!! Var på Hem & Villamässan i Älvsjö (kände mig världsvan som gick på så stor mässa. Åhaga är ju inte riktigt i närheten...). Kul! Fast på samma gång lite av en besvikelse. Det var för mycket pryttlare och den snyggaste möbelutställningen (det fanns väl en handfull) var nästan Ellos, vilket i sig är lite av en pinsamhet. Jag är j uegentligen inte intresserad alls av inredningstrender, snarare tvärtom. Nån serie nåt dussin inredningstidningar för 10:- och 20:- styck och det får väl räknas som den stora behållningen.

Köpte också en coaster med Stockholmsmotiv, ett som jag t o m känner igen. Ungefär samma vy som på den snygga tavlan som är utlånad till von B.

Väl hemkommen, med fyra (ja, FYRA) kanelbullar och en liter god röd mjölk satte jag mig i fåtöljen och hann igenom 3-4 av tidningarna innan klockan var 1 på natten...

Lite dum hade jag varit, för Drömhem & Trädgård prenumererar pappa på (fick den gratis för sina AmEx-poäng) så de var ett onödigt köp. Men man kan ju alltid ge bort dem till nån, eller rycka ur bilder man kan scrappa med.

Idag skulle de visst ha nåt mästerskap i blomsterbinderi. Det hade varit kul att se, men det kanske är för modernt och underligt för mig ändå. Spret och strån är inget för mig. Speaking of which ska jag gå tillbaka och föna färdigt håret.

Inga kommentarer: