Kul med tankar

Har glömt att skriva om en favorithändelse helt nyligen. Jag skulle vikariera i ungdoms-ssk i går och det var flashback från seminarietiden. De är för goa, ungdomarna i Borås!

Men det som var riktigt coolt var att diskutera med en annan vuxen! M skulle också hålla den lektionen i sin församling och vi diskuterade skillnad på träd och frukt i Lehis dröm så det stod härliga till. Och andra saker, som jag inte hade tänkt på förut. Det är så häftigt när man lär sig nya saker från nåt som känns så "gammalt och vant".

Nu ska jag lägga sista handen vid presentabilitetn och sen gå och se om jag kan hitta nåt att använda mina rabattcheckar på H&M till. Sen har jag ju sagt ett tag att jag vill ha nya svarta högklackade skor. Helst lite lagom klumpiga, om ni förstår, inte sådär "tunna" som de andra jag har och som har bara vristremmar runt hälen och rätt så tunn klack, utan lite mer så att de passar med "fåfänga" strumpbyxor, som mamma kallar dem med mönster. Mina såna svarta skor är nog 10 år gamla så jag slösar minsann inte! Wish me luck!

Inga kommentarer: