En bra dag!

1.
Johan mailade att han fick ett jättebra löneerbjudande, så nu ska de flytta. Jag kommer inte ihåg vart de skulle flytta, men det var till nåt som låg alldeles nära Washington DC, där han ska jobba. Han får så bra betalat att det uppväger att Bettan inte är advokat förutom i NY state och alltså bara kan arbeta som paralegal (och förhoppningsvis inte arbeta alls när de lyckas skaffa sig avkomma). De är där i helgen och kollar på lägenheter. Så kul med ett nytt ställe att besöka!

2.
Sen har det tagit rejäl fart med budgivningen, som nu dock har fått en tillfällig paus efter som banker måste tillfrågas hur mycket man får höja budet egentligen. På min lgh stannade det i a f på 20 mer än min drömgräns, som jag itne våga tro att vi skulle spräcka. Vilken välsignelse. Helt otroligt! Jag har en magisterexamen, över 120 000:- to my name, inga skulder, och en käresta.

3.
Som är på väg hit.

4.
Och den årliga hemmagjorda påsksmörgåstårtan står och saftar till sig. Ska se om USB-porten går med på att känna igen kameran den hår gången, för då sätter jag in ett foto när den är färdigdekorerad.

5.
Och E&R är på väg hit. Rob hade nyss ett helt långt samtal med mamma på svenska, där han bl a sa att Ellen kör gott och att de kommer om två stunder :) Well, man fattar i alla fall vad han menar.

6.
Och vi ska träffa Åkebrands imorgon! Och åka till Ullared!

VILKET UNDERBART LIV!

Inga kommentarer: