Synd om mig idag också

Man har fått påhopp för att man bloggar för lite, och inte chattar.

1) Är osedvanligt ful i håret. Brist på energi. Men humiliating nonetheless. Känn min smärta.

2) Har likaledes förskräckliga kläder på mig (ett par ljusblå mysbyxor med titthål i grenen och en svettisjacka som är herrmodell och börjar tajta sig på höfterna och som dessutom just fick vit målarfärg på ärmen eftersom jag drullade omkring i lägenheten). Känn min smärta.

3) Har haft ont i kroppen i flera dar efter över-"fallet". Känn INTE min smärta, men tyck synd om mig för den.

4) Är svettig som en. Ska inte skriva gris. Och jag duschade INTE i morse. Av samma anledning som nr 1. Det är grymt varmt i tvättrummet och torkrummet när de har varit på fullt ös hela dagen. Precis som jag. Kom inte så nära så ni känner nån smärta för detta.

4) Tvättrummet, ja. Med tanke på lägenhetsvisning om ett par sekunder (känns det som) ska ALLT tvättas, t o m badrumsmattor. Det där extra brukar man ju inte ta allt på en gång, men nu måstes det. Dessutom fanns det en ansenlig hög med sånt som har blivit liggande sen i slutet av januari för jag har varit för trött för att tvätta annat än underkläder. Om jag räknar tror jag att dagens tvätt var 11 maskiner. Inte såna där mesiga hushållsmaskiner som rymmer ett par strumpor. Känn min smärta. Men håll er borta från tvättrummet. Om ni inte vill blunda och låtsas vara i Karibien -- varmt och fuktigt, mmm! Fram med snorkeln!

5) Kan inte räkna. Detta är punkt nr 6.

Har dessutom klippt mamma idag.

Fast om sanningen ska fram så har pappa hjälpt mig att bära ner ett par IKEA-kassar med tvätt. Dessutom har han precis målat klart mina dörrar och mina garderober. Och mamma lagar middag. Aldrig kan det få var riktigt synd om en.

Och trots allt detta gnäll kan jag inte minnas att jag har skällt på någon idag.

Inga kommentarer: