ÖVERDOS

Alltså, man KAN faktiskt få nog av det goda!

Det började med att jag gick in på snor-bloggen och tittade lite. Hon hade fått fint vitt högblankt golv i biblioteket (ja tack, jag vill också gärna ha ett bibliotek med skira gardiner framför böckerna och masssssa rum att sitta och läsa och mysa). Hur som helst. Jag kände mig lite inspirerad. Bestämde mig för att kolla snor-tjejens länkar. Puh. Det skulle jag aldrig ha gjort. Jag är ju så mesig att jag inte kan sluta, utan MÅSTE bara kolla på ALLA länkar. Och inte bara kolla på första sidan, utan scrolla ner, och i ett par fall klicka på Äldre inlägg.

Och nu har jag fått för mycket av det goda. Lantligt och ljuvligt vitt, shabby chic, inspiration från danskt och franskt och LOPPIS står mig upp i öronen. Hur många hade läst om snor-tjejens fina golv och nämnt det i sin blogg och sen gjort det själva??? Jag lovar er dyrt och heligt att jag inte ska det. Nej förresten, det kanske var för mycket sagt :)

Hade tänkt mig ett sovrum med mörkt trägolv, fårskinn som sängmattor, skira vita gardiner för fönstren (med de tjocksmocka vita mörkläggningsrullgardinerna i givakt såklart!), vit säng med Hemnes-liknande pottskåp som nattduksbord och vita krispiga lakan och fluffiga kuddar. Och kristallkrona i taket. Fast efter den här överdosen vet jag inte.



P.S. Sorry att jag inte hade koll på vem jag har snott bilderna av. Men det var några av dem som snor-bloggen länkar till.

Inga kommentarer: