VM i shopping

Har ont under fötterna. Det är inte ofta. Man jag har några resultat att rapportera:

Myrorna hade inget alls. Inga coola 50-talsdräkter och välskräddade klänningar. Bara sånt som passar på utklädningsfest. Och en snygg fåtöljd för 500:- och ett pelarbord som skulle bli ursnyggt vitmålat, men det ska jag inte heller köpa.

Sen bar det av till H&M. Inget. EuroSko. Inget. B.young. En dyr rödblommig kjol och en OK. Köpte ingen dock. Man måste ju jämföra. Joy. Inget. En snygg klänning som var för kort ochs om jag såg tjock ut i. Sin Sko. Ett par svarta skinnskor i balettmodell med lite detaljer fram. Sköna som bara den. Lite dyra, men man måste ju kunna gå i sina skor. Mina gamla vår-/höstskor var från B&W och var inte i skinn och är flera år gamla, så jag tyckte det var OK. Vero Moda. Inget. Sisters. Inget. (Massor av annat, men inget till stavskonferensen och inget i rätt prisläge). Flash. Inget. Den där danska affären m strl 42-54. Inget. MQ. Inget (en kavaj för 1199:- bara...). Wedins. Inget. Choice. Svettigt. Provade 11 behåar. Allt från 75F till 75I. Köpte en 75H, som var på rea. Den satt rätt bra. Är ovan vid balconette efter alla år med t-shirtBH. Nån bijouteriaffär med 50% off på allt. Några armband, två par örhängen och en ring. Lindex. Pust. Mera BH-provande! Köpte en där också, och en dyr fläskepress. Fast det var det värt! Med den ser jag ut som jag "egentligen" gör :) KappAhl. Inget. Provade en del, men... Tillbaka till b.young. Provade båda röda kjolarna. Köpte den "billiga".

Dagens fusk ser ut som följande: Ett äpple, en lakritspipa som var lite hård och två Pucko med några timmars mellanrum. Dem svepte jag i ett nafs, så törstig och varm var jag.

Kom hem och fann att fläskepressen och min röda Joy-kavaj och den nya kjolen blir perfekta tal-kläder. Förbereda sig andligt? Nä, här spills det mesta krutet på att inte se tjock ut! :)

Nu har jag feber. Men jag ska just ringa M så allt är ändå underbart.

P.S. Rob ringde nyss efter att ha haft intervju i Stockholm med Atlas Copco tror jag det var. Han hade nyheter. Mamma svarade och ungefär så här gick samtalet:

-Hej mamma. I'm back from my interview. It went very well and they offered me a position. Unfortunately it is in South Africa, but Ellen has checked and she can work there for SonyEriksson as well. -Are you trying to make an April's Fool out of your poor mother-in-law? --Oooo, too bad Anja didn't answer!

Glad första april från den lättlurade, som ändå var beredd och inte har lurats än idag!

Inga kommentarer: