Flera kloka (?) huvuden?

Såg precis på en intervju med Bodil Malmström på Babel (i norsk TV, hmm!). Alltså, jag har blivit bombarderad den senaste veckan med författarprogram på TV. Antingen är det "universum" som pockar på min uppmärksamhet, eller så är det för att jag tittar på vettigare program nu när jag inte har 3:an eller 5:an. Hur som helst är jag vansinnigt fascinerad. Men jag har en liten fundra.

Författare verkar ha sån skarp analysförmåga. Jag har blivit kallad överanalytisk. Är det bra s¨å jag kan författa, eller dåligt för min personlighet att författa eftersom jag redan överanalyserar? Se, jag kan inte ens låta bli att överanalysera det!

Och så har hon snott min idé. Precis som välkända Elaine Showalter snodde min idé till C-uppsats och skrev en bok om den... Jag har nämligen sex mycket späda idéer i ett modigt Word-dokument, och hon precis snott en som handlade om bloggar. Jag måste väl uppfinna nåt annat hjul.

P.S. På Bodil Malmströms blogg nämner hon 08-vädret med följande toppcharmiga ordvändning: (hon bor vid franska Atlantkusten): "Jag hör från Stockholm att det är hett. Att folk klär av sig skoningslöst - män i shorts, långa sockor och loafers."

Kan NÅN förklara varför det verkar förbjudet för män att gå barfota i sina skor/sandaler???

1 kommentar:

Villeosagamamman sa...

Nä, jag förstår inte heller varför män kör med sockor i sandalerna. I år köpte jag korta sockor till S, som han faktistk utan att pruta tar på sig i sandalerna. Much better. Äntligen!

Klart du ska skriva. Känner du suget så är det ett kall.

GRYMT med lägenehten. MKT snygga bilder!