En lättnadens suck

Gluttade en stund på hemnet nyss och drog en lättnadens suck. För 25 000:- mindre än vad jag gav kan man få en lägenhet på exakt lika många kvadrat som min, elen ingår i hyran som visserligen är exakt som min, men däremot ingår inte kabel-TV och bredband och telefonabonnemang som hos mig. Dessutom är den på 3:e våningen och jag har markplan med uteplats både fram och bak. Dessutom ligger den inte på gångavstånd till i kyrkan och VH centrum. Dessutom är fönstrena gamla med två haspar som man vrider på, parketten i vardagsrummet ser välvårdad ut, men ack så gammal i mönstret, badrummet ser fint ut, men har inte tvättmaskin och torktumlare som jag har, och såklart finns ingen diskmaskin i köket och inte plats för så stort matbord som jag har. Balkongen är en sån där vanlig metallbalkong ni vet.

Slutsats: marknaden har INTE gått ner så jag har betalat för mycket, och jag fick FANTASTISKT mycket för pengarna. Skönt!!!

Dessutom fanns det en lägenhet i mitt område till salu nyss och den är redan borta. M a o är de inte svårsålda. Om jag nu skulle gifta mig och skaffa bostad ihop med nån karl alltså. Men vete katten om jag kan flytta längre bort än 30 meter, jag har det så bra :)

Inga kommentarer: