"Gå ner i vikt gratis"

Ja, just den dumma titeln fick jag på ett mail som kom nyss till min hotmail-adress. Det är väl klart att det är gratis att gå ner i vikt! Stackars folk om det verkligen finns några som tror att man måste köpa bantningsdrycker för att gå ner i vikt.

Och apropå bantning, så är jag inte alls stolt över mig själv. Jag borde vara det, för jag köpte inga Magnum mandel på Lidl, men JAG VILLE. Litade inte ens på mig själv att se paketen utan jag tittade snabbt bort till andra raden när jag kom till det stället där jag visste att glassen låg. Och idag som det är så varmt ute också... Och m&p köpte! Men jag kan inte börja fuska efter 4 dagar. "Börja" fuska förresten -- åt morotskaka igår som vi fick hos m&p... Grr.

Får tänka på det roliga med att läsa biblioteksböcker och ordna i lägenheten. Har gjort bägge idag.

Apropå lägenheten: som väl var tog mamma fram tumstocken och mätte soffans plats. Vi insåg att sekretären inte får plats om soffan ska få plats. Så det fick flyttas på en bokhylla (som var full med böcker...) och sätta in sekretären i sovrummet, där den stod från början, men som M och jag inte tyckte var en snygg lösning. Pappa har dessutom slipat balkongräcket och när det är lite svalare ikväll och inte direkt solljus ska vi dit och han ska olja in alltihopa. Jag har packat om lite i köksskåpen så att allt ligger mer som jag vill ha det (mamma och pappa var snälla nån gång och stoppade bara in det för att få bort lådorna). Jag längtar verkligen efter att flytta in på riktigt. Men jag har fortfarande inte sett sängbenen. Det finns bara 5 kartonger kvar och en är full av tavlor.

Dessutom har det varit HSB-gubbar (tre stycken!) och fixat avgrundslukten i badrummet! De trodde med en gång att det var duschen, för det är visst andra i Lupinen som har haft problem med nån grej som inte sluter tätt, men min var hur fin som helst. De kom på att det nog var vattenlåset till tvättmaskinen, så de körde den lite och nu luktar det inte längre. Hoppas det var det och att problemet är borta för alltid!

Inga kommentarer: