"Kärlekskurs"

1) Vi hade bestämt att M inte skulle komma hit emellan min och sin "kärlekskurs" för att han behövde jobba. Men han ringde på dörren ändå, gav mig en kyss och sa att han hade kommit för att köra mig till kursen. Sen plockade han ur min diskmaskin. Och hämtade mina strumpor!! Med mera. "Bra kurs", tänkte jag :)

2) Som om jag inte älskade honom nog för att han var så snäll mot mig, så hände nåt under kursen. Jag har väl aldrig älskat M så mycket som då! Och nu! Vet inte varför, det får ni gärna analysera.

3) Det där med att män och kvinnor är olika är nu en gång för alla till 100% fastslaget. (Och i detta ligger ett tips till kvinnor om hur man ska få ett bättre liv.)

Tänk er att mannen kommer hem efter en jobbig dag, du öppnar dörren naken och säger att ni ska ha vilt och passionerat sex. Ett ljus tänds i mannens ögon och han glömmer snart sin jobbiga dag.

Tänk er istället att du (om du är kvinna vill säga) kommer hem efter en jobbig dag och mannen öppnar dörren naken och säger: Nu ska vi ha vilt och passionerat sex. Just det, ni börjar redan skratta. Kommentaren från den arga frun skulle låta nåt i stil med: "Tror du att sex löser alla problem eller? Din okänslige, själviske buffel!"

Vive la différence!

Inga kommentarer: