Lite gamla foton

Kommer ni ihåg att jag sa att när jag flyttade hit mina saker i början av sommaren, kläder osv, så drog Mikael upp släpkärran till utanför gästhemmet. Drog den! Ni läste rätt. Jag tog kort på den så ni inte skulle tro att det var nån liten handcart det handlade om, men datorn i 99:an vägrade ju att känna igen min mobil så jag sätter in fotot nu. Man har ju en he-man till pojkvän.


Sen kommer en bild till bildtexten: "Where's your broom?" som Aarl frågade mamma hela förra sommaren. Här är svaret.


Sen är nästa för att bevisa hur varmt det har varit. Ja, termometern står på 42 grader. Visserligen i solen, men ändå.


Nästa bild är på den vackra regnbågen från i lördags när vi åkte hem från Mamma mia. Man ser inte jättemycket här på fotot, men ni kan nog gissa hur vackert det var i verkligheten!


Detta är den vackra utsikten som vi "parkerade" vid tidigare i somras, där det kom några som vi tror badade nakna (de är tyvärr inte med på bilden, om det var nån som blev sugen).

Här är älgen vi såg nån gång på väg hem till mig. Han var stor!!!!!!! Kunde knappt röra sig, så tung såg han ut. Ungefär som att man är förvånad över att rund-som-en-boll-Buddha kan gå :)


Här kommer en utsiktsbild från Kaknästornet, som M och jag tog en tripp till för att fira min födelsedag, innan vi åt på Magnus Ladulås mm.

Inga kommentarer: