Nu har jag bredband hemma

Och ja, klockan är för mycket för att sitta och surfa, eller blogga borde man väl kalla detta för. Men jag pussade Mikael och glömde helt av att mobilen hade ringt för sömnpiller kl 22.22 så dem tog jag först för en timme sen eller nåt.

Som sagt, jag har fått hit dator och det är inkopplat sånt där bredsnöre eller vad man kallar det (ja, jag blir mer och mer lik mormor). (Har förresten köpt bulgur idag för att motverka det där med att verka för gammal för moderniteter.) De har tagit bort Playboy-kanalen från min TV så nu är jag hänvisad till 1-6, 4+, 8, 9, Barnkanalen och nåt mer, vad det nu var. Mer än OK. Playboy hade jag som ni förstår ändå inte tittat på. Och så har jag tvättat och kört diskmaskinen för första gången. Och så har jag köpt nytt dl-mått till tvättmedlet ("vem har tatt mitt tvättmedelsmått??"), men eftersom vi bara var på ICA efter bion och deras snygga burkar var svindyra så får jag fortsätta att ha tvättmedlet i kartongerna ett tag till. Ett enormt lidande; jag vet att ni förstår mig.

Haver idag besökt cinematografen och sett Mamma Mia. I regnet. Jag tyckte den var bättre än vad Mikael tyckte. Blev helt sugen på att gå hem och sätta på ABBA Gold, som visst är den enda 15 år gamla CD som har åkt in på topplistorna igen. Min granne sjöng med och det var väl minuspoäng. Digga är en sak, det kunde jag inte heller låta bli emellanåt, men man sjunger inte hörbart! Sen är det helgerån att Mr Darcy är... ni som har sett filmen vet vad jag menar men de andra ska jag inte förstöra överraskningen för. Ibland avstannade handlingen när det sjöngs och jag kom på att inte en enda gång under Kristina från Duvemåla kände man att handlingen avstannade för att nån sjöng. De sångerna var mer skapade FÖR handlingen än vad ABBAS låtar var, obviously. Men det var ändå bra ihopsatt. Och eftersom jag har hittat en extra (längre) högtalarsladd i sladdlådan så ska jag koppla ihop stereon också och då ska här diggas. Har persienner för er som undrar. Ingen ska behöva se en vit brud dansa.
(Vad var det jag läste i nån recension -- aldrig har man väl sett hela publiken sitta kvar under eftertexterna.)





Förresten var det tidernas regnbåge på väg hem. Först slutade den i nåt hus där det stod "Sveriges landsting och kommuner" med stora bokstäver, men flyttade sig sen och såg bättre ut ovanför Globen. Tog foto med mobilen men är för lat/trött för att hämta hit den nu.

Inga kommentarer: