Sonata Pathétique, fast utan Sonata

Körde. Lipade. Kass! Det rök ur motorn och luktade bränt från var det nu var. Fast egentligen var det inte det jag lipade för. Är bara kass på att köra bil. Tror jag ska lära mig lika snabbt som med Segwayen, dvs på 10 minuter... Tål tydligen inte att vara värdelös. (Fast Mikael sa att jag klarade mig riktigt bra, men det tror jag när jag vill. Just det, om man inte själv tror på saker spelar det inte nån roll vilka komplimanger man får.)

Höll verkligen på att somna förut men nu blev jag pigg igen. Skräp. Har en del att göra imorgon (scrappa två kort och baka en kaka bl a) så jag borde sova. Kanske är det så att sömnen inte slår en i huvudet när man sitter vid datorn men kommer snällt och vänligt om man lägger sig ner i sängen? Ska prova det :)

P.S. Lånade ett rimlexikon på bibban igår. Ska skriva en dikt, bara som träning. Jag har inga krav på att den blir bra. Sen lånade jag en faktabok av två journalister om kvinnor och brott. Den ska jag läsa som research. Hihi! Han är bra för mig, Mikael.

Inga kommentarer: