Ecco och annat

M köpte nya skor igår. Vi hittade ett par på Ecco-affären i Farsta centrum. De kostade en tusing, men han vet att han gillar Ecco, och ett par skor som sitter skönt på foten är ju värt en del. Dessutom har han bara ett par skor till arbete och fin, så det är ju inte som jag -- som har 20 par! Då kan inte varje par kosta fyrsiffrigt. Han sa lite ruelsefullt i bilen hem att han kanske hade kunnat hitta ett par motsvarande för 700, 500 eller 300 (inte 300 passade jag), men då måste man gå runt överallt och jämföra och kolla. NU hade han sina nya skor på en halvtimme. det har väl aldrig nånsin hänt mig...

Och med tanke på inlägget igår om svarta skinnstövlar provade jag de enda höga svarta skinnstövlarna i 41 som fanns i affären. För smala i tån. Lika bra det -- 1495:-. Men bara för att jag hade provat dem fick jag fylla i en tävlingskupong om att vinna en Londonresa! Här ska vinnas!!!!!!!

Meddelas kan också att M är en hård man. Han försöker påminna mig om att jag inte är höjd med min figur. JUST FRAMFÖR KANELKRINGLORNA passar han på att påminna mig! Och framför lakritsen som bara kostar 12,90:- på Lidl!!! Men jag fick i alla fall tre paket glass. Fick å fick, köpte, trots ett rätt rejält mått av dåligt samvete. Ett paket var för att jag ska få en sån burk och ha tvättmedel i i badrummet. Enhetligt och snyggt måste det se ut. Lidls stora vaniljglassburk är perfekt som tvättmedelsburk och nu har jag snart även en till color-tvättmedlet. Sen har Lidl den bästa chokladglassen som finns. Jag är expert efter mycket testande. Så det gick ju såklart inte att motstå. Och så var jag tvungen att prova deras stracciatella också. 1l för 20 spänn. Vad offrar man inte för "vetenskapen". Kan meddelas att den var mycket prisvärd. Och perfekt mjuk efter en bilfärd hem från Farsta!!!

Som hämnd för lakritsen och kanelkringlorna kom jag på M med att ha för lågt socker. Jag gissade på 2,8 (man ska ha 5) och han hade 2,6. Är jag ett proffs eller?

1 kommentar:

Monica sa...

Heja alla vinnarskallar! (Här ska också vinnas, men inte i samma tävling.)