Nattamat

Mina dygnstider har tyvärr börjat vända lite på sig, eftersom mina sömnpiller inte funkar så bra att jag blir trött. Det är inte så kul, men jag vågar inte riktigt gå och lägga mig när jag fortfarande känner mig pigg, för då börjar jag bli frustrerad och förknippar sängen med vakenhet ist f sömn. Så jag är vaken tills jag brjar känna mig trött. Och det går inte så fort som jag önskar...

Hur som helst, i natt hade jag ätit popcorn framför TV:n och sen faktiskt till och med glass nån timme eller två senare. (Jag hade ätit matpaj också tidigare på dagen; jag lever inte på snabba kolhydrater, även om det vore nåt.)
Men så mitt i natten när jag var trött och skulle lägga mig, så kände jag mig hungrig eller sugen. Tog ett färskt men halvmognat plommon. Hjälpte inte. Drack en liten mugg varm O'boy. Räckte inte. Käkade en näve jordnötter. Inget. Öppnade påsarna med torkade aprikoser och katrinplommon och åt några var. Fortfarande inget! Det blev riktigt desperat när jag till slut tog fram en gaffel ur lådan och vred upp locket till burken med senapssill och stod över slasken och åt sill, kl 03.20 på natten. Efter fem bitar började jag känna mig dum, så jag stängde locket, tog fram en sked och tog mig en liten tugga chokladglass och tyckte att det fick räcka nu. Vilken underlig nattamat! Är det så här gravida kvinnor har det? Förutom att man vill ha ännu underligare mat än sill mitt i natten?

(Bara jag har skrivit det här blir jag sugen och måste nog gå och ta mig en hutt. Sicken skåpssupare!!)

Inga kommentarer: