Vem är Mikael?????

I natt är det andra natten i rad som jag drömmer att jag inte riktigt vet vem Mikael är. Jag tror först det är nån annan och kommer sen på att det är M, och efter ytterligare en sekund kommer jag på att det är Mikael han heter. Freud, vad menas???

I verkligheten minns jag dig varje sekund, världens bästa Mikael!



(Vet ni, igår köpte han mjölk och yoghurt och Milda till mig på väg hit. Det hade jag bett om när han ringde och frågade om jag behövde nåt. Jag är verkligen en sucker for vardagskärleksbevis. Men så köpte han en Magnum Mandel också. Karln känner mig verkligen. Eller ja, han minns väl mitt psykotiska utbrott på Lidl härom dagen när deras superbilliga Magnum Mandel i 3-pack var slut.)

Och eftersom vi ska till IKEA imorgon kanske det kan komma till en punkt snart när man kan visa upp boendet här! Vill ju att allt ska vara perfekt, men... Ni som inte har varit här och sett det har säkert ändå saker framme hos er som ni inte är nöjda med. Det är bara de som säljer huset och tar foton till mäklaren som är helnöjda. Amishfolkets tanke på att bara Gud är perfekt borde anammas i detta sammanhang.


P.S. Detta är visst inlägg nr 555. (Prolific, my word!!!) "Grattis", E&R, era kärleksmunkar!

Inga kommentarer: