Besvikelse för en sak, glädje för andra

M och jag var på Lidl där jag handlade för 800 spänn... Nu har jag lite att leva av när det kommer fattigare tider!

Jag skulle ha köpt ett akrylfärgsset med 24 färger à 12 ml för 59:- samt en liten och en stor pannå att måla på. De hade inte färgerna... Ledsen!! Jag skulle verkligen ha gjort Klimt-tavlan! Får nog åka till Borås och gå på Ullared med m&p nästa vecka. Där har de säkert sånt till bra priser.

Men å andra sidan är det generalkonferens och jag sitter här och lyssnar och myser. Det är så trevligt att höra dem! Och jag såg nyss hon Kathleen, Carlas kusin som sjunger i kören och som var så trevlig när jag var i SLC senast. Eftersom det är nån internationell Card Making Day idag så hade jag tänkt scrappa kort (det gör jag ofta under GC) men jag har inte hunnit ta fram mina prylar än. Kanske jag hinner nu under psalmen!

Sen köpte jag t o m jäst på Lidl idag för att baka kanelbullar. Jag vet inte om jag orkar, men om jag inte kan somna i natt heller kan jag ju baka då!

Förresten säger alltid Mikael att jag borde byta lakan, inte bara tvätta dem, utan byta till andra istället för att vänta tills mitt i natten när jag har fått dem torra och bädda då. Nja, jag vet inte. Man har ju ett påslakanset man tycker är snyggast och har det jämt. Men kaaaaanske om jag hade ett sån här snyggt att det skulle gå lättare :)


Nä, jag ska inte köpa nåt så onödigt som påslakan när jag har två set som brukar ligga oanvända och som ändå är snygga. Men drömma går ju alltid.

Nu är det redan nästa psalm och jag har just suttit och skissat fram Kyssen. Wow! Roligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det blev visst inga kort scrappade (kanske för imorgon) men jag har haft dödskul ändå!

Inga kommentarer: