Dagens inredningstankar

Var duktig och gick inte in i några inredningsaffärer i Handen idag. [Klapp på axeln!] Men det hindrar inte att jag har åsikter. Förresten, efter shoppingen stannade jag på Konsum och köpte en korsordstidning och gick sen och tog en pizza på favvostället La Bella. Var é gubben? frågade ägarna. Haha!

Trodde att jag hade kommit på tidernas IKEA-hack! Man tar skålen Stockholm och vänder den uppåner och sätter i en lampa. Men den är nog för lite välvd -- the bulb kommer nog att sticka ut för mycket under. Men kanske??


Men å andra sidan, när kommer man till IKEA?

Och egentligen vill jag FORTFARANDE ha en hackad Glimt!


Annars såg jag en lite cool lampa i fönstret idag till Lions loppmarknad. Får vänta tills på måndag när de öppnar för att se om den funkar. Om den funkar och inte kostar mycket tar jag bort skärmen och målar "ljusen" vita och sprayar hela saken i silver.

Eller så köper jag nån lampa på Blocket och sprayar silver.
350 kr men i Solna


350 kr i Sollentuna

300 kr i Haninge. Närmast, billigast, men jag är inte helt såld...

Eller Laura Ashley-lampan för 500 kr i Nacka har jag för mig det var.

Ellos har en som heter Venedig och som kostar 599, men trots att den är snygg är det för dyrt.


Och apropå TV-bänken har jag nu flytta bort DVD:erna in i bokhylleskåpet, och ställt dit de brunblommiga IKEA-kartongerna med scrapgrejer. Ser bara sådär ut. För stressigt med det där mönstret. Satt och kollade idag på dörrar till Bestå. Har följande att välja mellan. Och som sagt så måste man ju komma till IKEA då också. Och ha råd att köpa dem. Och anse det vara ett behov, inte en önskan...

Dörr Bestå Holmbo 395 kr /st (behöver två) exkl knopp
Bestå Norum 295 kr /st exkl knopp

Bestå Vegby (m frostat glas och valnöt) för 195 kr /st exkl knopp

Eller Bestå Vara för 95:- /st exkl knopp. Lagom pris.
Kanske kommer man undan med det beigea mot valnöten, eftersom vardagsrummet ju går i beige och mörkt trä och marin och guld, eller så får jag köpa nån mörkare tapet och klistra på. Men då blir det genast dyrare igen. Och jobbigare!

Och snart är det jul! Har funderat på vad för julgardiner jag ska komma undan med i köket eftersom jag har vardagsrummet så nära och jag vägrar att ha rött därinne. Har ett par ljusebeiga hanklängder från IKEA som jag inte använder, och dem ska jag "hacka" lite omtag och sånt. Gratis är bäst. Ska väl kanske förmå mig att sätta in foto av det när det lider mot för-jul. Längtar faktiskt lite! Blir också sugen på att göra kransar. Måste inte vara julkrans än??


Fast det får gärna :) (Denna är från Laura Ashley)


Det här måste jag väl ha visat hundra gånger redan? Sååååå coolt! Martha Stewart rocks!


Och så har jag kommit på vad jag SKULLE ha haft i hallen på det där tomma stället, om det hade varit en ingröpning där och inte bara en platt vägg. Vad sägs om denna???

Inga kommentarer: