ICA har fått storfrämmande

Ni som för jämnan går i andra affärer än bara små närbutiker kanske redan vet detta, men jag fick i alla fall en hejdundrande upplevelse idag på ICA Maxi i Haninge.

1) De hade såna där Yoplait-yoghurtburkar med vanlig, naturell youghurt! Dessutom hade de med svagsockrad vaniljyoghurt också, som är rätt bra om man jämför med frukt(-yoghurt-)chockerna. Grymt! Hälften av det roliga med portionsyoghurtar är ju att dra av locket på förpackningen och sitta med skeden och njuta. Det blir inte samma njutande om man tar med skeden i en skål. Kul att lura ungar att äta normal yoghurt!

2) Tog mig precis ett glas Gammaldags mjölk. Gudars skymning, vad delicious! Vet inte om det beror på att mitt förra glas mjölk var sista decilitern ur en utgången mjölkförpackning som visserligen inte hade börjat surna men likväl börjat smaka kyl, men goooooott var det. Fett är gott.

Eller som jag sa till Mikael när jag var dum och gick på "3 för 27:-tricket" och faktiskt köpte tre ICA-paket glass): "Om jag köper en stor brudklänning måste jag ju fylla ut den..."

3) Vad var det mera? Jo, ananas ur en sån där lyxplastburk från isdisken var makalöst gott. Men oj vad allergiskt. Jordgubbarna (på samma is) kostade 50:-/kg och luktade gudomligt! Man behövde bara vifta lite i luften så osade det midsommar.

Sen är jag lite glad för en upptäckt. Jag var så mycket piggare i natt än vanligt, och hade riktigt svårt att komma till ro. När jag till slut la mig trots allt jag tyckte jag bara skulle göra först, låg jag i 1½ timme utan att somna. Kom plötsligt på att när mobilen ringde 22.22 gick jag bara och skrev upp i min pillerdagbok att jag tog nattpillrena, men jag tog dem aldrig, räkande jag efter. Så då GÖR de nytta trots allt! Tog då tillfället i akt att läsa gamla utrivna sidor från brudmagasin som jag sparat. Hälften var inaktuella pga förbättrad smak. Men inte kan man använda nattatimmarna bättre :)

Inga kommentarer: