Rosa

Nära nio av tio besegrar bröstcancer, glädjer DN oss med.





Tycker annars att det är lite för gulligt, modernt med de rosa banden, de små rosa topparna och andra "cancerprodukter" på moderna människor. T fick sin tredje avgrundskur idag och hon känner sig säkert inte som nåt rosa puttenuttigt. Men inte kan man ha nån som symboliserar vad cancern verkligen är, för det skulle bli för makabert, det inser jag. Så då får jag väl tipsa om Guldfynd, som har både smycken och reflexer.

Apoteket säljer Försvarets _rosa_ hudsalva och det finns många andra ställen, bl a Lindex, där man kan köpa Rosa bandet-grejer.

En gööööörbra idé är annars att Euroflorist har flera rosabandet-blommor från 260 kr. Se nedan och frestas! Jag har extremlite pengar den här månaden så jag har inte råd med det, annars jag jag köpt en. De är ju så snygga också!!! Om nån känner sig rik och vill göra en god gärning kan ni gratulera mig till förlovningen med precis vilken ni vill. Det är bara att välja.








Eller köpt den här fejkbuketten från Wedshop och haft som brudbukett. Älskar nejlikor och cerise. Men det är inte en sån jag har bestämt mig för, och 900kr för att köpa en bukett där en andel går till cancerfonden känns lite .... gå över ån ni vet.

Eller så kan man köpa sig ett fint nagellack på Åhlens för 39kr. Tänk om hela 39 kr gick till Cancerfonden ändå... Bara i oktober? Snälla?


För varje klick (unik besökare) på länken här går en krona till Cancerfonden. Det skulle man ha vetat om tidigare och spridit bättre. Hela det här inlägget är en månad sent i och för sig... Hur som helst, KLICKA!!

2 kommentarer:

PERNILLA sa...

grattis! grattis! när ska bröllopet stånda?

~Michaela sa...

Go Boobs!
Jag missade hela galan i kväll i tv för jag jobbade. Uscha mig.