Dagens dos

Sitter ju och surfar rätt mycket nuförtiden, på allt som har med bröllop att göra. Detta inkluderar även dukningar och dekorationer och här är vad jag hittade igår på Hostess with the Mostess' blogg. Inte mina bröllopsfärgerp å nåt vis, men så fint det är när man sätter ihop lite tjusiga bilder som moatchar. Jag ska också bli så skicklig vid datorn att jag kan göra bildcollage och inte som jag brukar göra, bara sätta bilderna i en lång rad på bloggen.



Om man är lite trångbodd men gärna vill ha nåt fint i hörnet så kan man göra sig ett eget hörnbord, i ordets alla rättaste bemärkelser. Från Martha Stewart själv såklart, vem annars kommer på sånt?


Tips för den godissugne på bantningskur. Gör några filttårtor. Har snott fotot från Lene fd Eriksson Brandts kompis' blogg, vad hon nu hette.


P.S. Jag har bakat läskigt goda (det där med läskigt skrev jag bara för att det är Halloween) bananmuffins idag. Och så råkade jag "göra en Anja" med middagen -- potatis- och purjolöksoppa. Den blev nåt heeeeeeeelt annat. 1) För lite purjoplök, 2) måste sluta ha i morrötter för färgen blir fel, 3) smaken var för "smal/tunn vad man nu säger" så jag tänkte bredda den med bara en yttepyttegnutta av nåt längre ut i kanten av kryddspektrat. Jag hällde bara ett enda litet häll med curryburken men så blev det Potatis- och currysoppa. Blä. 4) Och så var den lite för tjock (sked-stå-varning). Men M som inte visste hur det borde ha smakat tog om två gånger. Inte jag...

Sen måste jag nästan skriva här på bloggen att vi såg på film. Förutom House som vi såg på tillsammans härom dagen har jag knappt sett en minut på TV sen säkert två veckor. Men ikväll såg vi på nån film. Red Eye tror jag den hette, kanske gick i femman. Den var nog ca 1½ timme lång (vissa cineaster har åsikter om att om en film är under 2h är det ingen riktig film och det ligger nåt i det) och gjorde skäl för nyss nämnda åsikt. Men det var trevligt att ligga i soffan och se på TV tillsammans och ha det bra. Så ska vi ha det sen! Då kan vi se på TV när_vi_vill!!! Helt otroligt!

Inga kommentarer: