Heja Borås

Såg nåns blogg ("nån" var i det här fallet nån helt främmande person och jag har min ovana trogen inte gjort några som helst anteckningar om var jag har varit och snott) och gillade mattan. "Fin Pappelina-matta" tänkte jag.

Men den var från Ellos! Go Borås!!!

Skönt att se att det finns fler folk än jag som uppskattar Färgkoordinerade Bokhyllor.


Spets-och-snor-tjejen hängde skira gardiner framför sina bokhyllor för att öka friden i biblioteket. Också smart.


Och så ska jag ju bli Sambo så småningom också. Vittrar morgonluft! Här har man chansen att göra om allt, börja om från början. Måla sina möbler vita. Men hur undviker man sjukhuskänslan när man möblerar vitt?


Är lite inne på att ha ett vitt sovrum. Hur gör alla spets-och-snorare för att det inte ska bli sterilt i sovrummet (no pun intended)? Lägga till en fårskinnsfäll, lite silver, eller brutna vita nyanser?



Denna bild är från Martha Stewart. Kan passa i ett vitt rum. Och såg ni härom dagen när Simon och Thomas snodde idén? De gjorde om ett kök åt nån Maj-Lis och satte en rokokobyrå på nederskåpen i köket, plus en hel vägg bakom köksbordet. Hacka Martha; respect!


Lampa, Ellos, 599 kr

Och apropå Ellos så minns jag att på förra årets Hem och villamässa var det Ellos som hade det snyggaste showroomet. I år var de inte med, vilket nog var lika bra för de hade blivit klådda.

Jag har väl sagt vad jag drömmer om?

Inga kommentarer: