Minneslucka del 2

Nu har jag hittat vad jag hade använt verktygslådan till. Jag hade spikat i en spik i fönsterkarmen och hängt upp min adventsstjärna där. Den hängde inte mitt i fönstret utan på ena sidan, dessutom hängde den långt ner, lägre ner än halva fönstret. Dessutom hade jag tejpat fast sladden på fönstret, hela vägen ner, så den inte skulle hänga löst. Och så hade jag kommit ihåg att stoppa i sladden. Men förut satt min väckarklocka i det uttaget. Var hade jag nu gjort av den? Jo, den hittade jag hängd i sladden på dörrkarmen (!) i sovrummet. Sladden satt i uttaget vid ljusknappen. Jag hade däremot inte satt klockan på rätt tid.

Och jag börjar minnas att jag har tejpat, och att jag tyckte att stjärnan skulle sitta långt ner, så den skulle lysa på Josef & Maria i tyg, som jag köpte i Buffalo hos Johan & Bth och som står i sovrumsfönstret.

Och jag tror jag minns att jag tänkte att konservburkarna i diskmaskinen kunde användas till bröllopsdekorationer.

Fast när har allt detta inträffat??? Frågan är om det var i natt. För jag känner mig så trött och febrig. Kanske har jag varit uppe i natt istället för att sova. Läbbigt.

1 kommentar:

AL sa...

Vilka intressanta inredningspyssel mitt i natten! Och så genomtänkt -ja, fast ändå inte...