Vem är jag?

Svarade på nån frågegrej på nätet nyss, på nåt av de där intervjuställena jag är med i. Den här var faktiskt rolig! Roligast var när de hade samlat bilder från det man hade svarat tidigare och satt i ett collage. Min blev typ: GB, Arla, Barilla, Nokia, Google, Blogger, House, Äntligen hemma, SvD, Interflora. Cool dikt :) Sen stod det också:

Vem är du? Hur ser en typisk dag ut för dig? Hur ser ditt umgängesliv ut?
Jag är en sjukpensionerad 38-åring. Jag har magisterexamen från universitetet och arbetade tidigare som översättare innan jag blev sjuk i ME. Är nyförlovad och ska gifta mig i vår. Jag behöver vila mig rätt mycket så jag är mestadels hemma på dagarna. Vardagen tar det mesta av min kraft, men ibland går jag på bio och/eller restaurang med min fästman, ibland på nåt kulturellt. Sommarens högpunkt var vår Segway-tur. Jag har några goda vänner som bor i Göteborgsområdet, där jag kommer ifrån, och dem håller jag kontakt med via mail och telefon. Har också en bror m fru och tvillingdöttrar i USA. Min familj (föräldrar och fyra syskon med familjer) är viktiga för mig. Jag går i kyrkan varje söndag (är medlem i Jesu Kristi kyrka av sista dagars helga) och får ut mycket av det också, på många plan, inte bara andligt men också socialt mm.

Vilken är din favoriträtt?
Välgjord Spaghetti Bolognese med vitlöksbröd.

Vilket är ditt favoritresemål på semestern?
Har tidigare älskat London (ca 15 besök) men har nu ingen favorit. Variation förnöjer.

Vad har du för hopp och drömmar? Vad vill du uppnå i livet? Vad är viktigt för dig?
Hoppas på en lycklig framtid med min blivande man. Vill att vi ska arbeta på vår kärlek så att den håller livet ut. Önskar att vi ska bo vackert -- inte dyrt nödvändigtvis, men så att vi tycker om vår omgivning. Vill att fästmannens barn och mina syskon med familjer ska få goda liv, utan stora problem som allvarliga sjukdomar eller långvarig arbetslöshet t ex. Vill dra ner tempot i livet och inte jaga och stressa efter saker och pengar och ägodelar. Vill ha tid och pengar att resa, att uppleva. Jag vill att forskningen om min sjukdom ska gå framåt så att man kan finna ett botemedel. Jag vill ha tid för mig själv att läsa och utöva hobbies. Jag vill känna mig vacker. Jag vill vara stolt över den jag är och hur jag uppför mig mot andra. Jag vill skratta. Jag vill njuta av små och stora saker. Jag vill att Mikael ska trösta mig när jag gråter och har det svårt. Jag vill kunna stötta honom på samma sätt.

Inga kommentarer: