Diverse sötsaker

Lite (mer) att le och bli glad åt:

Gillar väl inte precis tanken på just kammusslor, men se så vackert man kan göra med sin mat! Påminner mig om att jag borde köpa en kruka persilja att dekorera maten med. Och så är det nyttigt också, säger vitlöksSanne (som förresten ska få en pojke med kejsarsnitt den 6 april. Kejsarsnitt eftersom hon höll på att dö med Sigrid.) Ska gå och göra middag nu. Är inte säker på om det ska bli tacos eller spaghetti och köttfärssås. Bägge är såna favoriter!


Här har nån skapat genom att rulla papper typ. Tålamod! (Har tappat bort länken.)


Creature Comforts har ett klokt citat varje vecka och de brukar dessutom vara så vackra. Här är nån favorit:


Design Crush har ett citat som annars är helt i min smak:


Fick följande foto av David Sandum. De har visst haft massa dimma i SLC nyligen och det här fotot tog nån från sitt kontorsfönster. Tror jag skulle vilja ha det som en fullblown tavla!


Örhängen helt i Doktor Magdas smak. (Vicodine är f ö ett narkotikaklassat preparat som inte längre säljs i Sverige.) Craft Magazine.


Ann Wood (är annars hon som gör så underbara små tygfåglar). Blir sugen på att måla!!! Vågar inte. Men jag har skrivit idag! (Mer om det sen.)


Alltså, vilken bedårisk bild och text. Jag tror att det betyder ungefär (med brasklapp för att -ava inte är en imperfektform): Hon arbetade i en värld av spektakel. Just like me :)



Och bara för att det ser så knäppt ut med ett bomullspaket på huvudet. En advokat.

4 kommentarer:

Mattias Welander sa...

Vilken fantastisk bild över templet! Får man sno den? =)

Anonym sa...

Jag har ju själv snott den :)

Mattias Welander sa...

Men då så =)

Rob & Ellen sa...

Tips är att slå upp "spettacolo", det betyder inte spektakel... Och ja, -ava är imperfekt.