Kycklingpaj

Trots att M gjorde kyckling igår till barnen fick han kyckling idag också. I den mest feminina variant jag kunde komma på dock, så han inte skulle tänkas göra det själv så ofta -- kycklingpaj. Detta är bara första portionen.

Salladen var också god (fast den hos Krus i söndags var godare -- jag är inte så bra på att göra sallad tycker jag), fast tyvärr ser man knappt varken isbergssalladen eller spenaten på fotot, och efter ett par timmars andra aktiviteter fanns det plats för varsin semla som Mikael hade köpt på nåt konditori. Mmmm.

P.S. Känner att jag inte får nån sov-ro. Har bara "Mia" och "hjärnskada?" i huvudet. Inte roliga ord i samma mening. Be gärna. Dessutom hatar jag just nu USA och deras helvidriga sjukförsäkringssystem. Att få vård ska vara en mänsklig rättighet, inte en ekonomisk fråga. Jag är dock ingen kommunist.

P.S. Mikael som är lite inskränkt säger att jag är den enda han känner som fotar maten. Men ni vet väl fler?

5 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

Jag fotar ibland maten på semestern (och ibland om man är på galej, hemma eller borta, sådär lite i smyg. Lättare med mobilen). Men om inte Doris godkänner det för att det är too close to home, kan jag berätta att jag lärt mig det tricket av Pia! Jag såg det i något fotoalbum hon hade gjort (kreativa människa) från någon Greklandssemester med maken. Slår vad om att du inte är ensam om att fota maten, men jag kan också tro att andelen kvinnor som gör det jämfört med män är hyfsat mycket större.

Mattias Welander sa...

Hej igen Anja!

Har en fråga till dig... Jag minns att du i bloggen nämnt det där företaget som gör nya överdrag till Ikea-möbler som gått ur sortimentet.. Vad heter det nu igen? Ben...?

Ska be för Mia igen.

(Jag fotar också maten ibland... När vi fått till nåt som ser riktigt snyggt ut. Men har dock inte riktigt listat ut vad jag ska göra med bilderna sen...)

Anonym sa...

bemz.com heter de. De har inte överdrag till alla modeller såklart, men det duger att testa. De är inte så biliga heller...

Och man sätter in matbilderna på bloggen :)

Mattias Welander sa...

Tack!

AL sa...

då känner inte mikael mig, haha. men stina har helt rät, vad gör man med bilderna?