Restaurangtips

Vill tipsa om en fantastisk italiensk restaurang som M och jag åt på för rätt länge sen. Jag hade sparat kvittot för att stället var så bra att jag ville komma ihåg vad det hette, och eftersom jag städar lite inför mäklarens besök kl 14 idag så kom det upp i dagen. Smidigare att "spara" kvittot här :)

it tempo
högbergsgatan 40

Vi åt:
tortino för 125:- (vet inte om det är en förrätt som vi delade på???)
involtino di manzo för 245:- (det var nog M:s huvudrätt???)
gnocchetti för 145:- (det var nog min huvudrätt tror jag)

Men eftersom det var rätt längesen vi var där kan kan inte specificera nåt om maten mer än att det var gott och smakade "genuint". Servicen var som jag minns det ursnabb.

Minus: En stor dricka kostade 26:- och en vatten kostade 30:- . Mikael drack två glas vatten för 60 spänn. Hur knäppt är det??? Får nog ta med mig en vattenflaska och fylla på i smyg till honom nästa gång vi går ut!

Nu i helgen är det ju Alla hjärtans dag men Mikael ska till Norge och fira Karolina som fyller år. Om de inte hade haft en lägenhet på 22 (?) kvm hade jag gärna följt med, men nu blir det lite mycket att trampa på varandra i varandra i underkläderna :) Så M och jag ska fira kärleksdag en annan dag. Församlingen ska till templet på lördagen så jag ska dit då. Jag skulle lagat avancerad förlovningsmiddag till M men det blev aldrig av, och det kanske vi kan få till helgen efter denna. Det blir bra!

Men nu måste jag börja städa. Har inte dammat på eeeeevigheter och man kan skriva saker på alla möjliga ytor här i lägenheten...

2 kommentarer:

Karolina sa...

26 kvadrat har vi faktiskt :) Förlåt att jag snor pappa från dig på självaste alla hjärtans dag...

Anonym sa...

Ber om ursäkt för detta illasinnade ljugeri. 26 it is. Och det gör ingenting alls att du "snor" Mikael. Han var din innan han var min :)