Var kommer glaset ifrån?

Läste på SvD att det nu har hittats glas i annan kyckling än Kronfågels, nämligen Coops egna färska och Ivars frysta. Ska jag leva det djärva livet och äta kyckling till middag?


Fast egentligen undrar jag mest var glaset kommer ifrån. Det finns inte glas i fabriken, inte ens i lamporna. Och kycklingarna går aldrig ute, just av anledningen att minska risken för dem att ramla i glassplitter. Ett mysterium. Fast den boken tänker nog inte jag skriva. Det känns inte jättesopännande att mysteriet ska vara kycklingglassplitter. Men vem vet, kanske det är internationella terrorister som på detta sätt ska försvaga vårt land, en tugga i taget.

2 kommentarer:

Mattias Welander sa...

Jag antar att man ska tycka att det är hemskt att man riskerar att få en glasbit i munnen när man äter kyckling. Och det är det ju. Men av det du skrev tyckte jag det allra hemskaste var att kycklingarna aldrig får komma ut. Fruktansvärt.

Hanna sa...

Nu har de hittat glas i Findus färdigmat och i falukorv. De görs inte på samma ställe, om man säger. Det luktar sabbotage. Jag gillar det inte. Synd att man inte har så mkt kött i hemförrådet. /Hanna