Mazarin och bok

Monnah bloggade att hennes favoritbok är "Love you forever" av Robert Munsch. Har aldrig hört talas om varken författare eller titel. Amazon:ade (är det snart ett nytt ord för googla fast på bokaffären?) och fick se:


HA! Där fick jag mig en överraskning! Trodde jag skulle få mig en ny favoritbok men jag är väl inte så säker på det, nej... Men den kan nog bli gåbortsbok till nybliven förälder!

Boken kanske är för henne som Oh, the places you'll go av Dr Seuss är för mig. Man KAN faktiskt älska barnböcker mest av allt. Som Ronja och Mio också.


Nu ska jag gå och baka mazarinkaka. Nina Jagekrans har fört ett hårt krig på Facebook (jag är inte så hipp att jag kallar det FB eller fejan än, vad gör ni?) de senaste dagarna om just mazarinkaka. Har läskat upp mig rejält. Och idag ska jag fira att jag lyckades vakna medan klockan fortfarande stod på 15:, lägga mig kl 03:40, somna cirka en timme senare på bara 1) en Alvedon och en triptan, 2) en gammal Stilnoct som mest tjänade som placebo, och 3) goda, anti-stressiga tankar. Lyckades mota bort en liten tår som ville komma efter jag gissar 40 minuter när jag var ledsen för att jag bara inte kan somna när det är det jag mest vill i hela världen (t o m Mikael kommer låååååångt ner på listan jämfört med att få sova). Att jag har blivit så duktig på att inte bara tro på, utan känna att "allt ju vilar i min Faders händer", är värt att firas.

2 kommentarer:

AL sa...

det är inte utan att jag önskar mig lite sömnlöshet jag också så jag kan rättfärdiga lite mazarinkaka jag också! (men det säger jag inte högt, bebisen kan ju höra ;) )

~Michaela sa...

Ha, "love you forever" var en allra favorit av som Thad's mamma läste för honom varje gång han fyllde år. Vi har den ju så klart. Och den är faktiskt rätt gullig. Usch, fast jag gråter ju varje gång jag läser den. Dr. Seuss är bara grymm, älskar hans böcker. Vi var tvungna att köpa några på Svenska innan vi flyttade.
Kram kram på dig!