Harriet 64 år

Mamma fyller år idag. När vi var i templet allihop och tog kort efteråt sa hon att nu hade hon fått sin present. Men det räckte inte, tyckte M och jag.

Hon börjar bli laktosintolerant, så glass was out of the question. Så också tårta etc, eftersom hon är överäten på sånt sen den senaste proppfulla månaden. M kom på idén att köpa melon och äta som efterrätt. Perfekt en varm sommardag som denna.

Dessutom köpte han en vacker bukett, en Allers-tidning (vilket tog emot lite i kassan när han stod bakom en byggjobbare...) med extra mycket korsord i, och en sån där kökskransmojäng som gör att man kan få duschstråle och vrida munstycket, vilken han också monterade. Både mamma och pappa blev imponerade, ty de hava icke någonsin ägt en sådan.

Av mig fick hon en "bok" som jag hade gjort som representerar att jag ska göra ett album med familjefoton från Stuffes fotosession så fort jag får tag på fotona.

De andra barnen hörde också av sig, plus Rachel och Raymond (som fick fråga va ett par gånger och då kände sig mamma så nöjd att hon var så ung och hörde så bra...). Hon var fint klädd i rött.

Förresten berättade Johan att Pat (Bettans mamma) kom och hämtade dem på flygplatsen och kastade sig över Bella. Vi vet inte om hon bara var nyvaken eller numera endast van vid mer stillsamma svenskar, men ungen började gallskrika och det tog 20 minuter att lugna henne. Johan sa att hon aldrig har skrikit så, och Bella är ju ändå den som skriker... Stackars mormor! Själv satt jag en stund i hammocken och vaggade en bebis... INTE!

Mikael gjorde mig tusen tjänster idag, eller så var det bara en som tog tusen minuter. Han är i alla fall bäst i världen, som vanligt.

Inga kommentarer: