Lördagsdejt

Mikael och jag har en ny innebörd på orden "äta ute." Idag köpte vi nygrillad, varm kyckling, potatissallad, en meter baguette (samt annat som vi inte orkade äta upp) och åkte ut till en sjö och åt på klipporna. Det var nånstans långt bakom Jordbro industriområde och det fanns både helårsbostäder och sommarstugor och en liten koloniby. Och ett ridspår där ridning var förbjudet?? Och så fick man gå ca 100 m genom skogen för att komma fram till sjön. Där åt vi, i sällskap av några få söta myror, som inte ville ha gourmetpotatissalladen (jag gav dem lite men bara två nosade och gick sin väg) och så småningom myggor, som jag däremot inte har något gott att säga om. Jag blir mordisk av dem. Men Mikael, som är så manlig, högg bara av dem snabeln med den vassa kniven när de försökte sticka oss.

Sen såg vi också världens bästa deckare: Ett GB-lager tror jag det var. Antingen är det nån som fuskar med glassen, och då blir han mördad för sånt gör man bara inte, eller så handlar det om en kupp av världens mest stödbegärliga gods.

Anyway, Mikael hade varit och motionerat i Tyresta idag och var stel och trött som en gammal gubbe, och jag var mitt vanliga trötta jag; som en gammal gumma :), och vi skiljdes åt för 10 minuter sen och jag tror till och med att jag måste lägga mig och sova nu, så trött är jag. Vandrat i naturen!!! Fast 23 är inte min vanliga läggtid så jag kanske helt chockar kroppen. Då får jag väl gå upp igenom och börja surfa eller läsa. Men for now tror jag att jag måste sälla min kropp till dynornas paradis.

Inga kommentarer: