Optimism

Har fått slut på kroppslotion, sminkborttagning mm, men inte orkat gräva i lådorna. Oriflame har försett mig med mer än ett årsförråd av grejer och man måste ta bort en halvmeter handdukar och lite annat för att komma åt i lådorna, så jag har skjutit upp det. Men idag var jag en duktig flicka (för att jag hade somnat med mascara när jag kom hem efter bröllopet (Illona och David) och det såg hemskt ut, så nu måste jag ta mig i kragen. Har låtit bli mascaran sen anti-vätskan var slut, men på bröllop måste man ha mascara.

Hur som helst, i en av lådorna hittade jag en förpackning med Colgate White Strips, som jag hade köpt och tänkte bleka tänderna med när jag gifte mig. Men det var ett tag sen. Innan jag träffade Mikael. Sista förbrukningsdatum: 04 2006. Där har ni ett bevis på obotlig optimism -- OM jag råkar träffa nån så måste jag kunna bleka tänderna inför bröllopet.

Nu, i den respektingivande åldern av 39 år, har jag blivit mindre fåfäng och tänker inte ens använda dem. Om de nu har mist sin effekt för att de är tre år gamla så vill jag verkligen inte sitta med den där vedervärdiga smaken i munnen i en halvtimme och låta saliven samlas som en pöl i underkäken. Vidrigt. Mikael sa: Man ligger på mage med ansiktet över en skål. Men som sagt, jag har växt ifrån den sortens fåfänga. Men oroa er inte, jag har annan kvar. Hittade ett par lösögonfransar. De frestar inför bröllopet. Hatar egentligen mascara. Det kanske räcker med lösögonfransar?

---

Eller håller jag på att förvandlas till en sån där patetisk typ som inte tvättar håret och går i mysbyxor med hål i och utan BH för att man är gift och har sitt på det torra? HJÄLP! Måste nog ha mascara på bröllopet. I alla fall.

Inga kommentarer: