Såååååå fattig???

Mikael hade pengar på kontot igår men antagligen inte jag (nya pengar först idag), så han betalade min medicin och så skulle vi in till VI och köpa lite mat. På vägen stack jag kortet i Bankomaten och tryckte på Kontoutdrag för att se om jag var fattig.

Tydligen var jag så fattig att de inte ens hade råd att ge mig ett kontoutdrag, ty på lappen stod att läsa: Uttag medges ej.

Mikael betalade maten. Och jag firade till och med med ett paket lakritssnören. Det var längesen!!! Och gott var det.

Laxpannan blev för stark för mig men lagom för Mikael. Vår mat kommer nog att bli sån -- lagom för den ena och för svag eller för stark för den andra. Så jag antar att jag får laga lagom mat till mig och alltid ha kryddor på bordet till Mikael.

Idag har vi fått vår första post som gifta. Men det stod Anja Klarin Olergård på kuvertet. Kanske för säkerhets skull. HSB har inte ändrat på brevlådan än. Bra att brevbäraren får vänja sig lite.

Förresten skrev jag under en blankett igår om att vissa personer får lov att ta ut mina mediciner åt mig på Apoteket. Rätt på platsen för Underskrift skriver jag mitt slarviga Anja Klarin och ignorerade helt att jag heter Olergård. Jag visste inte hur man skriver det. Får träna mig på min namnteckning. När jag har tittat på lite foton.

Förresten tittade vi på resor igår. Jag tror jag vill till turkost hav och solstol med parasoll.

1 kommentar:

Rob & Ellen sa...

Kom ihåg att du hatar solen bara. Ser fint ut i katalogerna, men...