PUH

En lång dag. Mycket bära, slänga, sortera, fundera. Vågar man säga till maken att man inte tycker det är OK att ha så många t-shirtar som han har? Får man lägga sig i nåns ägodelar på det viset? Ska man välja sina battles? Kanske ska räkna mina skor först... Och slänga några väskor.

Jonte backade med släp och startade i seriös uppförsbacke. Respekt! När såna som är födda på ... typ 90-talet?? kan köra bil så känner jag mig verkligen gammal. Men det är OK antar jag.

Gillar alla juleljus överallt, dock inte hos oss. Kanske om jag orkar imorgon. Den här hösten har gått så fort! Köpte några julstjärnor (växter alltså) på ICA Maxi så nu kan det bli jul. Hyacinterna har gått upp (eller så är det dyrt i Sthlm) till 14.90:- så jag köpte bara en. Orkade inte ens ta bort jorden. Men jag tog fram hyacintvasen. Kanske går jorden bort lättare om den är torr! Visste väl att det fanns en anledning att skjuta upp saker och vara allmänt lättjefull!

Är faktiskt sugen på julgardiner dessutom. Brukar inte tåla allt julerött, men nu vill jag ha några lagom jul-rebelliska panelgardiner. Såg inga sådär utan att leta på ICA, men jag har upptäckt att Bauhaus faktiskt har rätt bra med gardiner. Kanske kan muta nån att åka dit i veckan?

Fick middag hos m&p. Rostbiff och hemmagjord potatissallad. Skönt att slippa tänka på mat idag.

Vi kom fram med andra lasset slänggrejer ungefär 5 i 6 och de stängde 6. Vi blev insläppta! Och Mikael såg ut som Mikael Samuelsson när han kastade diverse tunga träprylar (bokhyllor, säng) i containern. Han missade Jontes hövve som väl var. Själv körde jag den hjälplösa stilen och kastade bara lättare saker. Men förut idag skulle jag kasta en vitrinträdörr med glasskiva inuti. Hittade först en typ ryggkliare på marken och den dängde jag i glaset. Absolut inget hände. Sen hämtade jag en stor skyffel eller spade eller vad det kan heta. Slog ett slag. Inget. Jag slog hårdare, och hårdare och hårdare och på femte slaget -- jag fick nästan ta i med all kraft -- så gick glaset sönder. Märkvärdigt hur hårt glas är. Har aldrig den upplevelsen när jag tappar glas på golvet annars... Men det var väldigt roligt att paja nåt som lät och gick i tusen bitar! Det borde man göra oftare. Är plötsligt rätt avis på de där fyra kassarna med glas som de slängde i glastunnan när jag var kvar i lägenheten och vilade.

Som sagt, man får roa sig med lite.

Nu tycker jag synd om mig själv för jag har ont i hela kroppen. Utom huvudet, men det tog jag hand om förut idag. En massage eller ännu hellre en kiropraktorknäck skulle sitta gött.

Ni som inte flyttar kan vara glada ni. Det är ett ... synnerligen otrevligt göra. Funderar på att bli asket. Prylar är lite jobbigt!!!

Hejhej.

Inga kommentarer: