Johan i Vegas

Johan har fått nån sorts jobb och är för tillfället i Vegas och jobbar. Beth kommer dit i helgen och så ska de vara barnlösa och bara dejta hela helgen. Kul för dem! Hur som helst, Johan äääääälskar Vegas. 10% är medlemmar i kyrkan och han har bara varit i kyrkan en gång hittills, men tyckte det var jättebra. Dessutom älskar han vädret. Där i upstate New York och Buffalo, som är ett känt illvädershål, är det kallt och fuktigt, och i Vegas är det torrt och han kan andas så bra.

Kanske redan har satt in de här korten, men då får ni scrolla. Här är han spelandes golf i 43,5 grader. Celsius! Undrar om han verkligen räknade rätt?!?!? Det låter otroligt. Men han klättrade upp på Masadaklippan i över 40 också, så han hanterar värme rätt bra. Och är det torr värme kanske det inte är så jobbigt.


Och här skjuter han. Det är mycket skjutande i släkten nu. Mikael som kom bärandes på ett gevär i söndags, Rob som skjöt kycklingar i telefon (fast det var nog ungefär som att morfar jagade lejon i Afrika, d v s ohämmad lögn) och så Johan i värsta FBI-stilen. Var ska detta sluta?


Längtar efter mina syskon. Jag börjar få vallar-instinkt nu. Man ska ha dem nära sig. Och bebisarna! Jaja. Tur jag har Mikael nära i alla fall. Han får duga :)

Inga kommentarer: