Mardrömsfärd

Har ni hört om killen vars farthållare vägrade "låsa upp" sig så han fastnade i 80 km/h genom rödljus och allt möjligt. För en gångs skull var termen "tuta och kör" hans enda val! Färden varade en halvtimme och han led efteråt av smärre chockskador. Tacka för det!

Apropå bilar så går allt åt skogen för Mikael just nu. Han har inte kört bilen på ett par dar (sen snöovädret) och skulle därför byta till vinterdäck idag. Han kom inte uppför backen utanför skolan, där han stod parkerad. Det är inte ens en backe... Så hämtade han några grejer och skulle byta däck hemma istället för hissa upp den på macken. Byta fyra däck med domkraft i snön är väl inte det roligaste man kan tänka sig, men så fick det bli. Trodde han ja! Förra gången han använde domkraften vid en punka tyckte han den var lite värdelös. Nu var den inte bara lite värdelös, utan helt sönder. Han gick hem till pappa, har fått låna hans bil och är nu på Biltema för att köpa en ny domkraft. Tur att mamma och pappa bor så nära!

Nu måste jag skynda mig att bestämma matlista för veckan och ringa M och säga vad han behöver köpa. Önskar vi kunde äta pizza hela veckan, eller åtminstone att jag skulle slippa laga mat hela veckan! Oh well.

Kör försiktigt!

Inga kommentarer: