Röta

Jag avslutade mitt förra blogginlägg kl 20:03, och precis då kom jag på att jag hade sett reklam för att Förnuft och känsla skulle komma på TV. Jag kollade på lappen -- rätt dag och 3 minuter sen bara! Den var såklart underbar, och skönt är att man inte behöver vänta längre än till imorgon på andra delen.

Sen har jag försökt ringa M på mobilen precis hela dagen. det har gått till mobilsvar hela tiden. Jag trodde han skulle vara borta till kanske 8 eller 9, så utan svar kl 22.45 började jag faktiskt gråta av oro. Jag tyckte det skulle vara sorgligt att bli änka före 40 års ålder, efter knappt 4 månaders äktenskap. Han måste ha kört ihjäl sig, för varför skulle han ha telefonen avstängd hela dagen? På inskrivningen/invigningen av Fokus? Så kom jag på att han antagligen hade sin plånbok i fickan, med körkort, och att han har ring på fingret där det står Anja. Så lugnade jag mig själv -- för den här gången och förhoppningsvis alla andra gånger -- med att sjukhuset säkert skulle ringa om det hade hänt nåt.

Men det är nåt med antingen hans telefon eller hans abonnemang. Han har använt telefonen typ 15 gånger. Och närjag ringde från min mobil gick det bra. Undrar om det är vår IP-telefoni eller hans mobil? "Det här måste utredas ordentligt."

Inga kommentarer: