Ur led är räknaren?

Gick in på Google analytics idag. Det var ett tag sen och jag är inte sådär jättenoga med sifferanalyser. Bröllopsbloggen har gått ner 46%, vilket inte är konstigt med tanke på att bröllopet är över och att jag inte har gjort några inlägg sedan 2 nov (men vem vet om det kommer fler). Däremot såg jag att igår hade jag 168 unika besökare på überseriöst! Jag fattar ingenting! Sicken popularitet :) Vad roligt!!!!! Det är som att bli uppbjuden hela kvällen!

Helt sanningsenligt så vet jag inte exakt vad "unika besökare" betyder, men jag har svårt att tro att det innebär var mamma som gick in på bloggen 168 gånger.
Dessutom måste jag ju då också tänka på att det lär vara en och annan okänd människa som har googlat på "Victorias klänning på Nobelfesten" och hamnat hos mig och stuckit därifrån lika snabbt som de kom. Men om det är nån ny som fastnar så måste jag ju tänka på att det här trots allt är Internet och offentligt och allt det där. Jag skriver ju som om det bara är mamma och Ellen som läser. Ska försöka skärpa mig och bara vara lite knäpp så ni inte behöver skämmas alldeles för mig.

Men alla ni 168, you made my day!!!!!

3 kommentarer:

Karolina sa...

168 var verkligen inte dåligt! Hur många brukar du ha en "vanlig" dag?

Anja Olergård sa...

Typ 30. Ska bli spännande å se vad som händer.

Jana sa...

Hej! Antar att jag hör till en unik läsare... Läser Helena Österlunds blogg och började också att läsa din! Det är en jätte rolig blogg tycker jag ;-) Jana Lehtinen heter jag, Kindestam som ogift... antar att du känner min farbror ketil... så nu kanske du kan placera mig lite bättre :-)