Mikael 50 år

Det har varit fest i dagarna tre för Mikael. I lördags hade vi trerätters middag för hans mamma och sambo, syster, mina föräldrar (de hade lagat huvudrätten), hans barn och två vänpar. Vi åt laxbakelse, Ferrins grönpepparkyckling och gräddtårta. Jag (just det -- JAG!) hade dukat med överblivna bröllopsvaser och annat i fuchsia och vi hade det mycket trevligt. Han fick bra presenter, bl a en lunchkonsert på Operan -- två biljetter :) --, blommor och fruktfat och bilreparationsvouchers, samt en tur till Skåne med övernattning i stuga och stopp på Ullared.

Dagen efter talade Mikael i kyrkan, med den äran såklart, och sen sov vi middag och åt ugnspotatis, kotlettfiléer och bearnaisesås som jag mikrade så den skar sig. Och tårta! Vi hade en hel 6-8-bitars kvar, men den gick åt till diverse efterrättsstunder och blodsockerfixning. Det var en lugn dag, och Mikael fick en mycket ödmjuk kärleksdiktsamling skriven av undertecknad, samt min släkthistoria, nu när han är förbunden med oss dårar för evigt.

Igår var vi och kollade på fåtöljer och hade sen alla barnen här! Det var roligt att träffa Karolina och Neo igen. Han är så lik Mikael, så självklart tycker jag han är den sötaste bebiskillen i världen. Dessutom fick Mikael mera presenter -- en entimmesmassage och biljetter till Maskinmässan i Barkarby, samt en grävskopkörning när detblir vår. Vi hann förutom öppna presenter också både äta, prata, bli spydda på och spela På såret. De tre städerna i omgången vi spelade var Salt Lake City, Jerusalem, och då trodde vi nästan den tredje var Västerhaninge, men det var Vaxholm. Jonte och jag vann inte, men det var nära. De andra hade 25 och vi 24. Läs mer på Karolinas blogg.

Hälsningar
plastmormor (jag dör av skratt)

2 kommentarer:

Rebecka sa...

Låter som en härlig helg!!
Gratta Mikael från oss!!!

Monica sa...

Grattis till Mikael! Det blir mycket firande i familjen i år. :-)