Oscarsgalan

Jag har knappt sett nån av filmerna som var nominerade. Tydligen har jag inte varit på bio mycket det senaste året! Alltså har jag ingen som helst åsikt om nån av filmerna, faktiskt. Vet knappt heller vilka som vann. Men det kan ni hitta på bättre källor än den här.

Däremot kan jag som tyckare av högre skolan säga bu eller bä om klänningarna.

Vad gör Posh på Oscarsgalan? Men hon ser fin ut.


SJP ser oformlig ut. Synd kanske inte så mycket på det här kortet, men klänningen har samma form som en toarulle och är lika smickrande.


Demi fick kritik av nån modetyckare men jag tycker klänningarna var en av de bättre.


Kate Winslet är en riktig stjärna.

Det här ser mer ut som en riktig porrstjärna. Hoppas det var efterfestklänning och inte galaklänning. Not swanky, Hillary Swank.


Ryck väck spetsen så får den här också höga poäng. Fick samma kritik som Demi Moore -- för tråkig färg ihop med huden -- men jag tycker det är vackert.


Vetarna säger att det här var full pott. Klassiskt och lagom stramt, samtidigt som själva personer skiner desto mer. Lyckat.


Den här gillade också vetarna, eller ska jag säga tyckarna :) Och tja, den är snygg.


Bruden har självförtroende, men här tycker jag att huden och klänningen blev för tråkiga ihop, trots läppstiftet.


Gillar! Får för mig att hon är en riktig kvinna. Och så gillar jag henne i L&O: SVU.


Anorektisk, skrynklig klänning, bom med mönstret på tyget. Fast modellen var rätt fin. På nån som fyllde ut den bättre...

Tja, relativt cool.


Kors i taket, stiligt. Det trodde man inte om henne.


Bara weird. Fast håret och klänningsfärgen är fina ihop. Om hon körde mer mainstream skulle hennes personlighet få ta den platsen den gör. Nu blir det liksom för mycket med de där smyckena.


Ladies, bow.


Hon kunde varit djärvare.


Fin färg. Fast den känns som förra årets mode? Och bara för mycket, dessutom.


Om man inte skrollar ner så tror man den är fin...


Ska vi säga att detta var Oscarsgalans totalflopp? Ingen tänker nåt annat än Who grabbed her boobs? Och så har frisören inte fönat färdigt håret. Luggen är död. Fel läppstift dessutom. Synd, Charlize som annars brukar vara så vacker och stilig.


Eller är detta galans förlorare? För liten byst på klänningen (ser ut som om hon bara har en fläskepress i midjan -- som ser fin ut, I'll give her that -- men bysten ser upptryckt ut och får inte plats i klänningen. Det finns värre foton än detta. Och what's up med att dra i slitsen? Den är redan för hög... Annars hade det blivit höga poäng. Om inte om hade varit, alltså.


Vitt med svarta detaljer är bara inte min grej, trots Laila Bagges brudklänning. Sen är inte heller fluff min grej. Flytande, flygande tyg, ja, men inte det där i mitten som ser ut som frosting.


Konstigt tyg, flickebarnsskärning över bysten. Sånt här begriper jag mig inte på, erkänner jag villigt.


Nån mer som har spänt åt för hårt i midjan och pressat både uppåt/bakåt och neråt. Klänningen och JLo hade nog varit mer till sin fördel om man fotade från den andra sidan, inte från den tajta sidan.


Lätt för mig å säga, eller hur. Men det är så lätt att tycka nåt om det man inte begriper sig på. Inte hindrar det mig, dock :)

2 kommentarer:

Karolina sa...

Haha Anja!

AL sa...

haha, nä inte hindrade det dig, och antagligen inte mig heller. kul att läsa och kul att man tycker så olika!