Stuga i skogen-drömmar

Kollade hemnet lite på slentrian. Längesen nu. Först blev jag alldeles uppspelt -- en stuga i Österhaninge, på ett berg, naturtomt, 650 000:-. Men sen såg jag att det saknas vatten och avlopp. Och i storstugan fick man inte plats med både matbord och soffa. Så det är nog för litet, till och med för oss (30 kvm). Meeeeen så romantiskt.


Sen hittade jag en annan stuga, också i Österhaninge, för 750 000:-. Där får man plats med både matbord och soffa i vardagsrummet, fast denna också är bara 30 kvm. Och det finns till och med ett arbetskök som ser OK ut. Dock inte med vår nuvarande standard. Och det står inget om toa i badrummet, bara dusch och tvättfat. Fanns det inte en bild där det stod utedass?



Hur som helst. Det blir ingen stuga i Österhaninge. Det ser ut som en saga, och det är fortfarande romantiskt så det förslår att bo i skogen men ändå med civilisationen bokstavligt talat runt kunten. Men det känns nog inte lika roligt och romantiskt när flugorna surrar överallt och det är 35 grader inomhus. Eller till vintern, när det är 17 grader inomhus trots en elräkning som lever sitt eget liv. Och man får göra både nummer ett och två på ett "närbeläget" ställe... Och tvätta i bäcken, typ.

Nej, jag är för modern helt enkelt. Nu ska jag gå och spola, bara för att jag kan.

Fast vid närmare eftertanke slösar jag inte med vatten så i onödan, så jag ska försöka göra en nummer ett först, så spolandet berättigas.

More than you wanted to know. Försök sova nu om ni kan.

Inga kommentarer: