Tempus fugit

Har lekt en del idag hos Bon prix. Bara för att det fanns reklam för dem på Facebook... Lättlurad. Visst var priserna bra och det fanns en del snyggt, men det var inget himlastormande. När Mikael kom hem sa jag att jag hade sparat honom massssssor med pengar på allt jag inte hade köpt, men bara lagt i kundvagnen. Funderade på om jag faktiskt skulle köpa några av grejerna. Klickade på kundvagnen. Tom. Tydligen funkar det inte att öppna nya flikar och lägga saker i kundvagnen därifrån, utan man måste ha originalfönstret öppet. Så allt jag hade shoppat och slitit för att kolla storlekar och färger, var borta. Blev lite sur. Och så hade det tagit en del tid, och jag som inte har uppe-tid att slösa. Som sagt, lite sur.

Men så insåg jag att det är en världslig sak. Tempus fugit, eller tiden flyr, vare sig vi sitter och drömmer eller gör nåt vettigt.

Så nu ska jag ge mig på en sak jag har skjutit upp i evigheter. Det kommer att kännas mycket bättre efteråt än vad det gjorde när jag hade fönstershoppat till ingen nytta.

Inga kommentarer: