Nu blir jag galen på priserna!


Den resan (ovan; stranden ligger rakt nedanför poolen) jag har tittat på för Mikael och mig och vår 1-åriga bröllopsdag (har hittat det som verkar mest prisvärt vid den tiden vi kan åka, inklämt mellan två commitments, och där stranden ligger nära nog att gå till) gör mig tokig. Priserna gör mig tokig.

När jag först såg den kostade den 3000:-. Sen kostade den 4500:-dan efter och jag blev besviken. Sen gick den ner till 3300:- (igår), samt 2700:-, eller om det var 2800:-, tidigare på eftermiddagen idag, och nu kostar den 5200:-. ?!?!?

Jag har lust att vi ska bestämma oss för att åka, och så får jag bara sitta och hålla kolla på priserna. Men det gör en galen det här att inte veta om man kommer att få tag på ett fyndpris eller inte. Man kan ju alltid ta sista minuten om en månad, men egentligen gillar jag att kunna planera. Och med min hälsa är det viktigt att kunna bo där jag orkar gå till stranden. "Bekvämt gångavstånd" brukar vara en seriös överdrift vad mig anbelangar, ju. Bekvämt gångavstånd för mig är 10 m, inte 800 m.

Fast nu måste jag duscha. Det är hela 29,3 grader på balkongen och 25,8 inomuhus. Om jag öppnar badrumsfönstret så känns det som att duscha i tropikerna :)

Förresten hade M och jag världens semesterkänsla igår kväll. Vi la oss tidigt med en hög böcker och korsord i sängen, samt varsin portion stekta bananer med stracciatellaglass och chokladsås :) I sängen! How's that for decadent!


Bilden snodd från Il gelato delle dolomiti, som jag inte vågar fortsätta läsa på för då går jag upp ett kilo eller två...

Måste fixa så jag kan sätta in saker på Blocket. Finansiera resan vettja :) Om CD-drivern inte fungerar på min dator kanske jag får ladda ner mobilprogrammet på M:s dator och köra in fotona den vägen. Men först duscha. Sen laga mat till M och Jonte, som är på äventyr, eller nåt.

Hej så länge.

P.S. Nu är klockan 16:39 och resan är nere på 3500:-...

Inga kommentarer: