Bollar i toan

Någon, jag säger inte vem, har fått för sig att stoppa saker i toan. Konstigt, för han är bara plastsläkt till mig. Annars kan man gott säga att gossebarnet har "ärvt" mig:

Jag brukade nämligen också stoppa saker i toan. Jag kastade armbandsklockor i toan och spolade ner dem. Tre stycken. Så fort mamma hade köpt en ny klocka spolade jag ner den. Jag tror jag undersökte spolkraften.
Dessutom tog jag alla kläder från byrålådorna som jag nådde att öppna, la dem i badkaret och spolade på vatten. Varje dag, säger mamma. (Varför trädde de inte ett kvastskaft genom byråhandtagen eller nåt? Eller hade hon skällt på mig och trodde att jag skulle låta bli?) Själv har jag bevisligen alltid gillat att tvätta.

Någon bror som bor i Amerika (ska outa folk mindre så jag säger inte mer än så) gick en gång ner i källaren, hittade huvudvattenkranen i tvättstugan och vred av den. Vid två års ålder. Mamma kände sig som en idiot när gubbarna kom med stort pådrag och det bara var att vrida på igen. Hon trodde inte att en tvååring kunde göra så. Sen är det nåt av mina syskon (jag säger att jag inte minns vem, men jag tror jag vet) som stoppade en blöja i toan så de fick riva upp halva gatan utanför för att fixa avloppsstoppet. For real! Om jag nu minns rätt.

Så en fotboll i toan är inte rekordet. Ännu. Men misströsta inte, han har ju många chanser kvar.

P.S. Om någon, till exempel mamma, vill kommentera sanningshalten i ovanstående, men inte vet hur man gör, så klickar man på kommentarer alldeles nedanför inlägget (Antingen står det 0 kommentarer, eller det antal som har inkommit. Spelar ingen roll, bara klicka där.) Då öppnas ett annat fönster med en ruta där det står att man ska skriva kommentaren. Om du är inloggad så behöver du bara skriva och sen skrolla ner till Skicka kommentar, eller vad det kan stå, och klicka.

Inga kommentarer: