Nya, drogade jag

Fick recept på melatonin igen (efter en tids uppehåll -- min vanliga läkare tycker jag ska sluta) i veckan, och jag hade glömt hur bra de funkar (eller så är det på grund av uppehållet de funkar så bra!). Tog en Circadin tillsammans med mina Propavan igår kl 22.40, och klockan 01 kunde jag knappt hålla ögonen öppna! Tog en halv dos Stilnoct och sov mina 10 timmar! Är överlycklig! Nu kan dygnet vändas rätt igen, och jag har inte haft ett spår huvudvärk idag, antagligen för att jag sov på rätt tider.

Fast benen gör rejält ont nu (av att jag har suttit så mycket vid datorn och lagt in böcker till salu på tradera idag) så nu måste jag lägga mig i sängen.

Såg förresten julhetsen på Facebook. Vi har varken bakat lussekatter eller tagit fram ljusstakarna idag. Men förra helgen julfixade jag ju med textil och blommor i köket, så vi får se om det räcker. Fast man kanske måste ha adventsljusstakar och stjärnor i fönstret så ingen tror man är julmotståndare -- religiöst eller filosofiskt.

Däremot gick min snälle man och skulle köpa källarfranska till mig i centrum. De hade inga på varken Vi, Konsum eller bageriet! Fast jag fick en jättegod frukostmacka ändå. Och en lussekatt från Paus.

Nu ska jag ta mig en kopp varm O'boy och lägga mig i sängen. Ser jättemycket fram emot det! (Vad mycket det ändrats från när jag nästan är rädd för sängen när jag inte har nog med medicin i mig och inte kan somna förrän vid 5. Är tacksam!!!)

Ursäkta att det blev ett lite inåtvänt inlägg om mina mediciner och min frukost och min benvärk. Ibland måste man bara få prata om Anja.

Inga kommentarer: