Starka grejer!

Jag tog Stilnoct (insomningstablett) inatt kl 3.33 och skulle bara kika liiiiiiiiite vid datorn innan jag la mig igen. Imorse var jag helt övertygad om att Mikael hade suttit vid min dator, för jag hittade massor av grejer som jag hade kunnat svära på att jag inte har haft något med att göra.

Till exempel hade jag hittat flyg &hotell i Venedig för 2200:-. Sen hade jag sparat bilder att blogga om men jag fattar inte vad jag skulle säga om dem. Massa julbilder och röda dukningar.

Jag har i alla fall förstått att även om jag känner mig helt vaken fast jag har tagit pillrena, så är min hjärna inte riktigt sig själv. Jag minns till exempel inte vad jag har gjort (och det borde jag ju veta sen den gången jag spikade i fönsterkarmen mitt i natten) och tydligen är jag inte helt intelligent heller.

Det kanske är så att grejerna är starkare än jag tror, och fast jag inte upplever dem som så fasligt starka som jag gjorde i början, då jag fullkomligt däckade. En gång råkade jag vara uppe i 10 minuter efter att jag hade tagit ett piller och jag gick bokstavligen in i dörrkarmen, för jag var så borta.

-------------

Ja, ja. Jag hade tänkt ta bort det här inlägget, för såååå intressant är det inte med min sömn och mina mediciner. Gick till "Redigera inlägg", och hittar följande sparat som utkast -- och jag skojar inte!

Få frska´tändr iPoLEmn fÖR LÅg sUmMA


????????????????

4 kommentarer:

Monica sa...

Hu! Det verkar vara riktigt rävgift...

Anonym sa...

Sömngång och minnesförlust är relativt vanliga biverkningar av Stilnoct

Lisen sa...

Anja - ASG igenkännande! Efter att ha jobbat natt och inte kunnat sova på dagen (hade fullt upp), så skulle jag lägga mig på kvällen 24h senare och tänkte att jag tar en liten stilnoctrackare så att jag säkert får sova.

Tänkte att jag kunde passa på att skriva ett mail innan jag gick och la mig. Skickade det till min syster. Dagen efter vaknade jag utsövd och fick ett telefonsamtal av systern som undrade om jag var riktigt frisk. Hela mailet var nämligen skrivet på samma språk som du skrivit - stilnoctianska. Helt obegripligt!

Kram på dig!

Hanna sa...

Alltså, det är ju något så rysligt synd om dig som inte kan sova, men jag skrattade så jag vet inte vad när jag läste ditt fina sparade utkast... kanske du borde börja lägga dig med en gång du tagit medicinen. =) Kraaaam!