Många äventyr idag

1) Det var väldigt spännande att hämta posten idag. Fick klä på mig ordentligt och stoppa in jeansen i mina ullfodrade stövlar. Vantarna blev alldeles snöiga. Fick ett par flingor i ögonfransarna.

2) Igår upptäckte jag att min RSS-feed på Ketchupmammans blogg inte fungerade. Jag har mailat henne och nu är vi bästisar. Typ :)

3) Fick en tunika på posten som jag köpt på tradera. Men nu ska jag inte bjuda på nåt mer. Har två saker på väg fortfarande...

4) Sen har jag fått reda på lite tröttande saker också, men dem kan man försöka motverka med Car**ine Kr**borns skol-chokladbollar (har redan ätit två, som färdkost inför brevlådeutflykten, så jag ska nog gå över till frukost istället).

5) Mikael har ryggskott. Han går som mamma, och är helt sned i bäckenet. Det är mamma också, när hon har ont. (Inte nog med att jag har gift mig med min pappa, jag har gift mig med min mamma också!) Han som skulle köpa julklappar idag, i relativt god tid och allt. Han låg i stort sett hela dagen igår, och idag verkar bli likadan. Det tar honom en kvart att gå till toan.

Men nu blir det risgrynsgröt. De där korvarna är en bra uppfinning!

P.S. Google gjorde mig medveten om att idag är Jane Austens 235:e födelsedag.

Hejhej

1 kommentar:

AL sa...

stackars mikael och stackars barn som blir utan julklappar. tur man kan köpa klappar på nätet fraktfritt på de flesta ställen de här veckorna. Dags att boka in tid hos naprapat/kiropraktor så han kan slipper kissa på sig.