En bra dag!

Fick ett traderafynd på posten idag -- en jacka i rutigt grått/svart, H&M, splitter ny (fickorna och sprundet bak var inte ens sprättade) för 150:-. Den sitter perfekt på mig (till skillnaden från jackan jag köpte precis före jul och som var 2-3 nummer för stor) och jag är suuuuuuuuupernöjd! Både över fyndet rent prismässigt, men också för att jag slapp trängas i provrum på mellandagsrea. Att köpa saker från sin dator, iklädd valfria pyjamasbyxor, vilken tid på dygnet som helst, det passar verkligen mig! Och sen få Mikael att hämta paketet om det inte kommer i brevlådan :)

Mikael har köpt en ny dator, så när han har flyttat in i den ska jag få hans gamla. Den har mera plats än den här, som spökar lite emellanåt, plus att den har inbyggd webbkamera. Så nu ska jag skypa tvillingarna lite oftare!

Sen är jag stolt över mig själv som lagade mat idag -- spaghetti och köttfärssås med bönsallad (den där pulvermixdressingen som heter balsamico är bara to die for! Vågar inte läsa innehållsförteckningen om det är massa socker och siffror i den...)
Så fick jag en katalog från La Redoute i posten också, men det var inte alls lika roligt som när man var 14.

Inga kommentarer: