Vet ni vad detta är?

Amanda Jakob Emma Malena Joel Oskar Lydia Vendela Minna Marcus Cecilia Mattias Caroline Michelle Stella Felix Kasper [dåligt minne] Axel Arvid [dåligt minne] Josef Hilda Andréa Jesper Kajsa Hanna Felix Matilda Mimmi Molly Miriam Melker Vilhelm Saga August Lukas Maja Hampus Elias Lovis Julius Ilse Moa Tuva.

Detta är vad jag tänkte på i lördags natt när jag inte kunde somna. Försökte komma på vad Marias son heter, samt vad Magnus har för barn Han har mer än tvillingarna, vet jag. Men resten kunde jag. Mina kusinbarn alltså. Listan på syskonbarn blir kortare: Bella Mia, och på plastbarnbarn kortast: Neo.

Jag känner mig ändå väldigt stolt över en sån diger lista. Fast jag inte har gjort nåt själv. Men alla utom Neo har en cell som är likadan som min. Eller hur nu genetik fungerar :)

2 kommentarer:

Monica sa...

Spännande att faktiskt kunna räkna ut vilka familjer dessa barn, ungdomar och vuxna personer tillhör! Och så inser jag ju att du och jag faktiskt är släkt. Ingift på något sätt, men jag är i alla fall syssling till SagaVilhelmAugusts pappa om jag inte har helt fel. Och min far har adopterat in Johanna i vår familj (utan att fråga Annya och Rolf), så detsamma gäller väl StellaFelixKasper-delen.

Hanna sa...

En sån massa fina namn. Allihop. =) Visste inte att Magnus har fler barn än tvillingarna. Heter inte Marias son Filip? Han måste vara precis hur stor som helst nu. (Med tanke på att Matilda tänker fylla 17 till våren.)