Gift å lycklig!

I helgen har det varit EV-aktivitet i dagarna två. Ikväll släpade jag mig dit, sminkad till tänderna (eller rättare sagt hade jag sminkat allt utom just tänderna, faktiskt) till middag med dans. God mat, trevligt sällskap, nya bekantskaper, goa tjejer och häftiga killar (särskilt han som dansade så att byxorna sprack), trivsel helt enkelt. Dansade med Mikael. Jag är så kär i honom!!!!! Han gör mig så lycklig. Vi har det så bra.

Och Hanneli var som en ung tjej. -32 kg. I wish...

Och det är så hiiiiiiiiimla skönt att vara "upptagen". Att ha honom, jämt, utan att behöva vara rädd för att det tar slut. Att vara trygg i både min och hans kärlek. Att han är en god man. Jag fick vänta tills jag nästan var 40, och det var inte en dans på rosor alla gånger, men nu känner jag mig så lycklig och välsignad att jag ändå inte kan fatta hur just jag har haft sån tur.

Att vara trygg och lycklig i sitt äktenskap måste vara det största. Och det där att få/ha barn lägger ni väl till nu, och jag antar att jag håller med. Utan att riktigt veta. Men jag har Mikael, och det är stort för mig. Stort och fantastiskt!!!

3 kommentarer:

Stina sa...

Mikael har haft rätt bra "tur" han med tycker jag! Det var alltid en gåta för mig att du var kvar såpass länge på "marknaden". Men såklart, då blir man ju inte förvånad sen när man hör att du fått tag på en riktigt bra fångst. (För det intrycket har jag fått utan att känna din man.) Den som väntar på nåt gott, du vet.

Anja Olergård sa...

Å, det var gulligt sagt, Stina!

Rob & Ellen sa...

Ja hon är ljuvlig, den där Stina!